Rólunk

Engedjék meg, hogy bevezetés képpen bemutassuk a cég múltját, hogy így tudjanak meg többet rólunk.

Abban az időszakban, amikor hiány volt a Zsiguli vezérműtengelyből, felújításával, gyártásával enyhítettük a hazai hiánypiac éhségét.

Az előzetes tapasztalatokból nem volt hiány, mível cégünket a hazai auto-, és motorsport egyik kiemelkedő alakja Gaál Pál alapította.
Sokan az Autóversenyzők című filmből ismerhetik Őt, mely a kor ('60-'70 évek) motorsportjanak, legfőképpen hazai szereplőit mutatta be egy másfél órás mozi film keretein bellül.
Ha esetleg kíváncsi a film róla szóló részletére az megteheti az alábbi oldalon: Az Autóversenyzők című film Gaál Pál-ról szóló része.

Először megalakult a Racing G.P. GMK, majd jogutóddal a Racing G.P. KKT, jelenlegi cégformánk a Racing G.P. KFT, a sportmúlt végett használjuk a Gaál Motorsport nevet is.

A Gaál Motorsport 1981 óta létező és tevékenykedő cég. Vezetője id. Gaál Pál, aki több Magyar Bajnoki győzelmet mondhat magáénak, mind az autó-, mind a motorversenyzés terén, szám szerint 14-et.

Sikereink / akikre büszkék vagyunk

Hamarosan!

Jelenleg ezzel foglalkozunk

Jelenleg beledolgozunk a magyar autó, motor és gokart sportba, valamint a német formula autó és túra autó bajnokságba is.

Cégünk belsőégésű motorok teljesítménynövelésével (tuningolásával) foglalkozik. Tevékenységeink között felsorolható: a hengerfejek átalakítása sport és utcai célra, a vezérműtengelyek átköszörülése nagyobb nyitásra / nyitvatartásra, valamint kopottabb vezérműtengelyek javítását is vállaljuk.

Az oldalunk sütiket használ kérjük fogadd el őket. Több infó erről. Elfogadom